Semester!

Hemma i härliga (regniga) Sverige och laddar upp batterierna. Dock är det en hel del att fixa med inför det stundande bröllopet på lördag. Det kommer blir väldigt trevligt tror jag, nu gäller det bara att hoppas på fint väder eftersom vi skia hålla till i trädgården. Idag var det första soliga dagen och efter att ha byggt upp ett mastodont partytält åkte vi ut till en sjö och låg och solade ett par timmar. Så underbart! Som jag har längtat efter detta!!!

Det är många som frågat om jag har sett några kändisar på Vendome och det kan jag väll inte direkt påstå att jag gjort, dels för att jag är halvblind och dels för att jag ju som bekant håller till i baren och eventuella celebrities givetvis har en egen VIP area där de blir betjänade av servitris/servitör.

Men här ska ni få ett par roliga länkar till en av Londons gratistidningar. Den här artikeln kunde man se härom veckan, Kanye West nekad inträde. (Haha, snacka om bra publicitet). Även roligt att The Killers hade sin efterfest hos oss. Inte för att jag såg någon av dem men ändå. Nu när jag är borta ska det förstås hända grejer, Jay Z och Rihanna ska tydligen ha festat loss under tisdagsnatten. (Just ja, Leonardo DiCaprio ska ha varit där i lördags natt också, jag såg honom inte själv men Ken sa att han varit där i varje fall). Innan sommaren precis så var både Paris Hilton och Kate Moss på Vendome och partade loss rejält tydligen

Coola Rihanna! :)

Lite rund under fossingarna kanske, Kate..?! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tror jag det blir en sväng in till stan igen för någon drink eller två på Trädgår'n. Hoppas på att få med mig Mia också. Sjukt tråkigt att det varit så himla mycket att stå i att man knappt hunnit träffa varken vänner eller familj särskilt mycket.

XOXO GOSSIP GIRL ;)

Med kort varsel.

Filip har just rusat iväg till Gatwicks flygplats för att hinna med sitt plan till Portugal, han ska nämligen plåta där i 3 dagar(vilket bestämdes igårkväll - snabba ryck i modellvärlden minst sagt). Det var väldigt kul för han hade föreställt sig en vit strand och en soft badkläderplåtning. Så packningen bestod av badbyxor och shorts. Sen kollar han upp det hotellet han ska bo på och inser att plåtningen ska äga rum på en alptop typ, med alpinanläggning och glaciärer såg det ut som - HAHAHA. Det var den solsemestern det. ;)

Jag får alldeles strax FINBESÖK från Norwich, Cicki beslutade sig för att komma förbi på spontan blixtvisit nu när jag är home alone. Vi kan ju räkna med en efterlängtad "Girls Night Out" till kvällen. Ska möta upp mina kollegor från Vendome på Jewel(mitt f. d. jobb...) klockan 20.00 för (gratis)drinkar.

Sen åker jag hem till Sverige på söndag morgon(direkt efter jobbet). Filip ska dock jobba här i London måndag så han kommer först på tisdag. Någon vänlig själ som känner för att ta en vända förbi Skavsta Airport vid 9 snåret på söndag? Först till kvarn..

Nej, nu ska jag försöka hinna med en timmes sömn till innan jag ska möta upp Cicki. Har sovit alldeles för lite inatt.

xxx

The crew...


Jana(Sydafrika), Mariane(Brasilien) & Jag(Svedala)



Rodrigo(Barback) & Luciano(Headbartender).

Jag trivs jättebra med barfolket, de är verkligen super allihopa.

Vendome Mayfair

Här har ni lite pics från Vendome!

Visst är det fint? Dj-båset är roterande och ligger i mitten av dansgolvet. Golvet är i glas med ljusslingor under som ändrar färg, vi har en speciell ljuskille som anpassar ljuseffekterna till musiken. Stället är litet, bara ett dansgolv med massa VIP-bås runt om i olika teman.

- Vendome Mayfair vann tydligen;

"Best design at The London Club & Bar 2009" 

 


Baren.



Dansgolvet.




Överblick.



Don Perignon - VIP "grottan"

Välkommen till min nya blogg!

ciccis

#Stockholm. #Student. #Partyanimal. #Småstadstjej. #Reslust. #Sommarkvällar. #Historia. #Kontorsråtta. #Torres. #Perfektionist. #Hobbypsykolog. #Slalom. #Singel. #Skärgård. #Mode. #Slott. #Snöflingor. #Vänner. #Bartender. #Vädur. #Drömmare. #CocaCola. #London.

RSS 2.0