Resesug

Gossip Girl maraton, big time här hemma! Mina ögon är fyrkantiga efter senaste dagarnas GG-FROSSA! Lovely! Ytterliggare en sådan där kväll som övergår till natt som sedan övergår till morgon och här sitter jag. För trött för att orka släpa mig till sängen och för lat för att orka vakna upp till en krävande morgondag med plugg. Vi lever i nuet lite till istället. Leva i nuet är något som jag är väldigt bra på, faktiskt så pass bra att jag både glömmer bort gårdagens lärdom och morgondagens krav.

Jag längtar bort... IGEN. Solen lockar, nya kulturer lockar, språkinlärning lockar som aldrig förr. Att resa är faktiskt bästa sättet att lära sig ett språk "på riktigt". Ramade förut idag in en papyrusrulle jag köpte i Egypten för att så småningom(att inredningen aldrig kommer NÅGON vart här hemma..) få upp på väggen, och Herre Guuud vad jag blev sugen på att åka tillbaka dit. Det finns så mycket mer jag vill se!!!

Pratade med fina Jo igår också, hon befinner sig i Australien och lever livets glada dagar. Mycket frestande. Filip är inte särskilt svårövertalad heller, den här gången. ;) Men vi ska fixa studierna har vi sagt, iaf terminen ut eller max 2. Sedan bär det av!!! Någon som är sugen på att hyra en halvmöblerad men supermysig lägenhet i Lund på oviss tid?!

xoxo

ciccis

#Stockholm. #Student. #Partyanimal. #Småstadstjej. #Reslust. #Sommarkvällar. #Historia. #Kontorsråtta. #Torres. #Perfektionist. #Hobbypsykolog. #Slalom. #Singel. #Skärgård. #Mode. #Slott. #Snöflingor. #Vänner. #Bartender. #Vädur. #Drömmare. #CocaCola. #London.

RSS 2.0